Viktminskning


Nutrilett är det ledande varumärket i Norden inom viktprodukter. Över 9 miljoner portioner Nutrilett säljs varje år enbart i Sverige. Det är också det enda varumärket som har vetenskapligt stöd bakom sig. Nutrilett har ett brett sortiment av produkter för både snabb viktminskning och för viktkontroll. I Nutriletts webbutik kan du tryggt och säkert köpa färdiga paket för snabb viktminskning eller för långsiktig viktkontroll. Dieterna är paketerade i 1, 2 och 3 veckorspaket för att göra det lättare för kunden att nå sina viktmål. Köp över 400 kr är fraktfria.

Vital Carb
VitalCarb – Minska kolhydratupptaget – minska din vikt! Blockerar 66% av upptaget av kolhydrater. Sänker din blodsockernivån. Bidrar till att dämpa din aptit!

Kom i form
Få ett paket Liposinol - viktkontroll, för viktminskning eller att behålla vikten för endast 0 kr + 59 kr i porto + exp. avgift.

Kom i form till sommaren!

Leipigen
Lepigen är förmodligen Skandinaviens mest kända viktminskningsmedel. Över 50 000 nöjda kunder har använt Lepigen.

Lepigen.se

VitalSlim
VitalSlim är en medicinsk produkt för viktkontroll, viktnedgång och reduktion av kolesterol i blodet. VitalSlim är inte ett koststillskott! VitalSlim är en CE-märkt medicinsk produkt enligt lagstiftning i EU. VitalSlim är ett vegetabiliskt, patenterat kaktusextrakt. Det har en kliniskt bevisad förmåga att absorbera fetter från kroppen och därigenom begränsa fettintaget utan att försämra matsmältningen. VitalSlim består av ett patenterat fiberkomplex, Lipoxitral™, av naturligt och ekologiskt ursprung. Kliniska tester har bevisat att det binder cirka 28 % av kostfettet i en genomsnittlig måltid.

Vitalas Vitalslim

Nyaliv
Nyaliv guidar och vägleder dig som behöver motivation till förändring i kosthållning och sitt sätt att se på sig själv.

NyaLiv.se

Zovatox
Zovatox - Prova nu och få 40% rabatt! Zovatox från Bio Serae Labs är den nye bantningsmetoden alla pratar om. Prova ZOVATOX nu och få 40% rabatt - endast 199:- för en hel månads förbrukning.

Afrika Mango
Gå snabbt ned i vikt. Afrika Mango - tappa upptil 6 kg per kur!

Läs mer på nästa sida om tips om diet!